Referenser – sagt om oss

Jag har beställt luncher från Peter många gånger nu till en grupp på 50 personer vi vill skämma bort lite grand då de reser långt och inte hinner stanna över en middag. Vi är ett internationellt företag och både våra gäster och vi själva representerar en stor blanding av nationaliteter. Varje lunch har blivit en succé. Det är både vällagat, mycket välsmakande och med stor variation.
Det är alltid lika smidigt för mig att kontakta Peter. Han är snabb med svar och kommer med bra förslag. Han levererar varm mat i lagom tid och fixar så det blir snyggt och tilltalande för våra gäster. Dessutom mkt prisvärt. Kan varmt rekommenderas.

Caroline Prabert
Assistent med många stora möten att arrangera European Spallation Source ERIC (ESS)

Efter att ha provat flera cateringfirmor till våra disputationsluncher har jag fastnat för Appelgrens Grytor. Jag behöver inte berätta vad vi vill ha, Peter fixar olika varje gång, och GOTT! Han har alltid med något vegetariskt och alltid ett alternativ till fläsk, då vi har många doktorander från olika kulturer. Kommer också alltid i tid, jag behöver inte bli nervös, litar helt och fullt på honom.

Tack Peter, för att du finns!!!

Marianne G Svensson
Inst för Elektro- och informationsteknik, LTH

Appelgrens Grytor levererar välsmakande och tilltalande mat och ger en hög personlig service.

Gudrun Kjellander
Ekonomiadministratör
BMC D14, EMV, Lunds Universitet

Appelgrens grytor har blivit det cateringföretag som  jag valt att återkommande anlita i ca 10 år. Maten håller jämn och hög standard och dessutom trollar Peter alltid fram fantastiska alternativ för de som behöver specialkost av vilket slag det än månde vara. Servicen är också något utöver det vanliga. Maten levereras alltid i anslutning till att den ska avnjutas – nylagad och varm! Stora som små beställningar visas samma kärlek och omsorg. Rekommenderas varmt!

Irene Davidsson-Iderberg,
Producent, Malmö

Appelgrens Grytor är det självklara alternativet när vi söker en pålitlig leverantör av fräsch catering med lokal prägel. Det ger oss events med mersmak.

Stina Johannesson
Sten K Johnson Centre for Entrepreneurship
Ekonomihögskolan, Lunds universitet

Vi har regelbundet sedan 2004 anlitat Appelgrens Grytor och vi är imponerade av kvaliteten och servicen vi får.
Alltid lika gott och fräscht!

Regionala etikprövningsnämnden i Lund

Det har aldrig varit några problem med Appelgrensgrytor. Maten har kommit i tid, varm och redo att äta. De har alltid tagit hänsyn till våra önskemål. Vi har varit mycket nöjda och kommer beställa från dem många gånger då de har en stor variation av mat.

Melissa Schultzberg
Administratör, Capish Nordic AB

Äntligen! En cateringfirma som lagar god mat, är leveranssäkra, personliga och med en hög servicenivå. Jag är helnöjd!

Anna Trolle
Terapispecialist
Astra Zeneca

Den bostadsrättsföreningen som jag tillhör hade nyligen 20-årsjubileum och det firade vi bland annat med härlig mat från Appelgrens Grytor. Mycket uppskattat! Peter Appelgren levererar mat med omsorg, intresse, noggrannhet och fantasi. Bättre kan det inte bli!

Birgitta Borafia
1:e byråsekreterare
Lunds universitet/Socialhögskolan